Îngrijire extensii gene            Felicitări pentru noile tale extensii de gene! Cu îngrijirea potrivită, aceste gene pot dura până la 6 săptămâni sau chiar mai mult! Consultați regulile de îngrijire de mai jos pentru a beneficia la maximum de extensiile de gene. Și nu ezitați să ne contactați cu întrebările dvs.! Specialiștii de la Artistic Beauty Academy vă mulțumesc și sperăm să vă vedem în curând!

 1. Nu udați extensiile de gene timp de 24 ore după aplicare. Dacă vă spălați fața, evitați să pulverizați apă sau săpun în zona ochilor foarte recent de la aplicare. Nu înotați, nu faceți duş, nu utilizați băi de hidromasaj sau săli de aburi pentru primele 24 ore.
 2. Fiţi atente cu ochii voștri. Evitați frecarea mecanică a extensiilor sau a ochilor. Păstrați o perie de rimel curată pentru gene dar nu exageraţi cu perierea lor, se foloseste de maximum 2 ori pe zi!
 3. Păstrați extensiile de gene curate. Deși adezivii speciali vor supraviețui în majoritatea cazurilor, transpirația, excesul de ulei și machiajul rezistent la apă pot scurta durata de viață a extensiilor. După cele 24 de ore de la aplicare, extensiile de gene se spală zilnic pentru a evita acumularea de reziduri la baza pleoapelor!
 4. Evitați contactul cu cremele hidratante, cremele de ochi și metodele de îndepărtare a machiajului nerecomandate. Rețineți că utilizarea repetată a demachiantelor nerecomandate poate scurta durata de viață a extensiilor. Orice produs cosmetic sau agent de curățare care conține glicoli, solvenți organici sau uree trebuie evitat. Aceste produse pot dizolva adezivul și pot scurta durata extensiilor. Produsele cu concentrație ridicată de alcool ar trebui de asemenea evitate. Produsele recomandate pentru demachiere si îngrijirea zonei ochilor sunt:
  • Apa micelară
  • Produsele demachiante fără ulei
  • Șamponul pentru copii
 5. Majoritatea rimelurilor vor scurta durata de viață a extensiilor de gene. Rimelurile rezistente la apă nu trebuie utilizate în nici un caz.

În general, extensiile de gene rezistă și fără o îngrijire minuțioasă. Cu toate acestea, majoritatea clientelor preferă să-și păstreze cât mai mult extensiile!